barbadosz

Foldal

 

                       

 


 Kpeslap kldse


Ksznm,hogy benztl!

Van gy, hogy tallkozunk valakivel,
taln sohase lttuk addig,
de alighogy rpillantunk,
rdekel, mg mieltt egy
szt is vltottunk volna."

Remlem ti is gy lesztek
s mg sokszor benztek. 

 Segtsetek

//szorme.gportal.hu/

,Katt a prnra.

Bvlni fog ,nzz be tbbszr.

 

 

 

 

 

 

Men
 
j csodk
 

 

     

   Foldal

  Gyerekeknek

http://barbie.everythinggirl.com/

http://www.egyszervolt.hu/ret/

http://www.minimax.hu/index.php

http://www.startlapjatekok.hu

http://teveclub.hu/ 

http://www.levendulaneni.

 

DJAIM

KSZNM Anna

 

A
LEGJOBB WEBOLDALAKNAK
JR DJAT!

 


2

Napjaink hatalmas weboldal-kavalkdjban
 rdemes
odafigyelni a legjobbakra.
A vilg legnagyobb kzssgi oldalainak,
a vilghl legjobbjainak jr elismers 
djazottjait internetes tmegkultrja, legnagyobb 
elismerst kapjanak,felfigyelve gy egymsra.

A szablyok rtelmben:
kiteszem a logt az oldalamon jl lthat helyre, 
belinkelem
azt a szemlyt, akitl kaptam, 
megnevezek 5 (blogot v.) weboldalt , belinkelem azokat, 
zenetet hagyok a kivlasztott  szemlyeknek..

Az n ltalam javasolt oldalak

//honeyjen-oldala.gportal.hu/

//pro.domo.gportal.hu/

//mamka.gportal.hu/

Lady Luna

Mamka



1

 

A Kreatv Blogger djjal 
Anna ajndkozott meg.
Nagyon szpen ksznm neki!
A szablyok rtelmben:
kiteszem a  lgt
oldalamon, jl lthat helyre,
belinkelem azt a szemlyt,
akitl kaptam,
megnevezek 5   weboldalt,
belinkelem ket,s zenetet hagyok 
a kivlasztott szemlyeknek
 .

 

Kivlasztottaim:

 

Lady Luntl kaptam

 

megtisztelt a bartsgval.

 

Bartsg dj.2008
Ajndkozd meg azt a szemlyt,
aki gy rzed a Bartod,

s megrdemli ezt a djat.
Linkeld be azt a

szemlyt akitl kaptad,
s azt akit a Bartsgoddal

megtisztelsz!
n gy rzem,
az n Leg-Kedvesebb Bartaim!

 

Jenikm,a Druszm,Mamka,

Lady Luna
 

 

Anntl

Ksznm.

 

                      

 

 

 

 

X X

 

 


 

"Mindennap

 megsznik valami,
amirt az ember

 szomorkodik,
 s mindg

szletik valami,
amirt rdemes

 lni
s kzdeni".
(Herakleitos)

             

 

 

Olyan j nha angyalt lesni
S angyalt lesve

 a csillagok kzt
Isten szekert megkeresni.
nneplben elbe menni,

 mesk tavban megfrdni
S mesk tavban mlyen,

 mlyen ezt

 a vilgot elfeledni.

 

 

Add a Startlaphoz

 

Ez a hres pozsonyi kifli receptje Wendler pk rtl szrmazik. Egy adagbl 32 kiflit lehet megstni.

2 deci tejbe 4 dg lesztt morzsolunk. A kovszt belentsk 1/3 kg flsma lisztbe. Hozztesznk 1/8 puha vajat, 2 tojst nagy csipet st, 2 kanl rumot s 5 dkg cukrot.
Feldolgozzuk a tsztt s 2 rt melegben kelni hagyjuk.

Kzben elksztsk a tltelket:

1. tlba elksztnk:

- 10 dkg finomra darlt przlit
- 20 dkg vanlival zestett porcukrot
- 1 citrombl reszelt hjat
- 1 kvskanl darlt fahjat
jl ssze keverjk.

2. Ms tlba 10 deka darlt dit tesznk s rntnk 1 dcl forr tejet. Hozzkeverjk az els tl tartalmnak a felt. Hozzkevernk 5 dkg mazsolt amelyet jjel rumban ztattunk.
Mindezt jl sszekeverjk s gyenge lngon 3 percig dinszteljk, majd hagyjuk kihlni.

3. Ms tlba 10 dkg darlt mkot s rntnk 1 dcl forr vizet. Hozzkeverjk az els tl tartalmnak msik felt. Hozzkevernk 1 kvskanl vajat s 5 dkg mazsolt amelyet jjel rumban ztattunk.
Mindezt jl sszekeverjk s gyenge lngon 3 percig dinszteljk, majd hagyjuk kihlni.

A kikelt tsztt 2 flre osztjuk s mindegyiket 16 egyforma darabkra vgjuk. Mindegyiket a meglisztezett deszkn elipsz alakra gyrjuk. 16-ba dis, 16-ba mkos tltelket csavarunk.

A mkosakat flhold alakra csavarjuk s behajtjuk vgeit (befel. A disakat "M" bet alakjra formljuk, vgeivel kifel.

A kifliket ezutn bekenjk felvert tojssaj. Majd hagyjuk kicsit kiszradni s ismt bekenjk. Ismt hagyjuk kicsit kiszradni s mgegyszer bekenjk a tojssal.

Viaszal bekent plhen, kzepesen felmelegtett stben megsssk.

Megjegyzsek:
- A mk dinsztelshez azrt hasznlunk vizet s egy kis vajat, nem tejet mint a dinl, merd a tejtl a mk szne kifakl;

- Ha valakinek gytnik, hogy a 32 kifli nagyon babrs, egyszerstheti a munkt azzal, hogy az alap tsztt csak 4 rszre vgja s a fent lert mdon 4 nagy baiglit forml... 2 disat s 2 mkosat;

- Egy plhre 16 kifli vagy 2 baigli fr r;

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dis kosrkk

50 dkg liszt, 25 dkg margarin, 10 dkg porcukor, 3 tojssrgja, 3 kanl tejfl, 1 cs vanilis cukor, 1 cs stpor. Ebbl linzertsztt ksztnk.

 

Tltelk: 6 tojsfehrjt felvernk, 30 dkg cukrot,  ¼ citrom levt, 40 dkg darlt dit adunk hozz.

A kosrba rajuk az aljra a meggyet.

 

Ennek az a neve, hogy dis kosrkk. Kicsi kosrkkba kell tenni, 175 fokon kb. 15 percig stni. A tsztval kibleljk a kosarat, az aljba meggyet, s r a tojs

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hkifli:

3 bgre nliszt
1 bgre zsir
3 dkg leszt pici tejben felfuttatni
csipet s
kb 3 dl tejfl,

tltelknek: 25 dkg darlt di, 20 dkg cukor, 1 citrom reszelt hjja
                    ezt pici tejel vagy akr vizzel felfzni, kihteni

Lisztet, zsirt sszemorzsolni, csipet sval s a tejfllel jl kidolgozott tsztt gyurunk. vkonyra nyujtani, kockra vrni s bele a du , kis kifliket formlni. Nem szabad lekenni tojssal mert fehren kell maradni. Elmelegitett stben 15-20 perc alatt vilgos ra stjk s forrn vanilis porcukorba forgatjuk

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Httt omls tsztval kszlt piskts almspite:

Hozzvalk:35 dkg.liszt,20 dkg.vaj,3 tojs srgja,1 kiskanl szdabikarbna,kicsi s,kicsi cukor ,kevs tejfl,1 kevs rum. legalbb 2 csomag babapiskta. Ezeket jl sszedolgozzuk s legalbb 1 rra betesszk a fridzsiderbe.   Kzben meghmozunk 2 kg almt ,lereszeljk,meg dinszteljk kevs cukorral/az alma savanyks legyen,ne des/,beletesznk egy mark mazsolt,fahjat s kihtjk,ha kihlt belekeverjk a 3 tojs fehrjt.ezzel ksz a tltelk !

A tsztt kivesszk a fridzsiderbl ,flbe vgjuk s az egyiikert kisodorjuk,gztepsi nagysgura s megstjk.

Erre tesszk az almahab felt,r szorosan egymsmell kirakva a babapisktt,majd a babapisktra az almahab msik felt s tetejre rtesszk a kisodort msik fl tsztl,megkenjk tojssal,megszurkljuk villval s megstjk.

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Difnk baracklekvrral.3 tojs fehrje,14 dkg porcukor,mokkskanl rlt fahj,15 dkg.rlt di,5 dkg.zsemlemorzsa.A tojsfehrjt a cukorral jl kikeverjk/nem kell habb verni/ a citrom hjjval s pr csepp citromlvel izesitjk,fahjjal fszerezzk,aztn a dival s a szitlt morzsval sszedolgozzuk.

Egy nagyobb lbasba 2-3 ujnyi olajat megforrsitunk.olajba mrtott evkanllal fnkokat szaggatunk bele.Kzepes lngon,oldalanknt 2-2 perc alatt pirosra stjk,szalvtra szedjk.Vanilis porcukorral megszrjuk,rummal izesitett/nem fontos/ baracklekvrral tlaljuk.J tvgyat

      

 


 Kicsi di formkba Val de ms formba is teheted.
25dkg Darlt di
 30dkg Liszt
25dkg Rma margarin
 2evkanl tej
 2 evkanl kakaopor
 18dkg porcukor.
sszedolgozzuk s a dicska formba belenyomkodjuk,de gy hogy NE legyen sznltig(mikor kisl legyen reg a kzepn)Ez lesz a di hja.
Nehezen ll ssze de nem kell hozz tbb tej mert a diban lv olaj illetve a margarintl  lgy lesz.
Tltelk.
3tojs Srgjt 4dl tejjel 10 dkg cukorral 2vanilis pudingporral-felfzzk-majd kihlsig keverjk hogy NE legyen csoms.(kicsit AZ lesz de nem szmt)
20dkg vajat habosra kevernk 10dkg porcukorral,s ezt a vajas cukrot alaposa elkeverjk a pudingos masszval. A fl dicskkat ezzel a krmmel ragasztjuk ssze. Msnapra lessz j akkora puhl meg.


 

 

 

Mzeslapos Hozzvalk:
A tszthoz:
35 dkg liszt
2 egsz tojs
12 dkg mz
7 dkg cukor
7 dkg darlt di
1 kvskanl szdabikabna
A tltelkhez:
6 dl tejfl
7 kanl cukor
14 dkg darlt di

Elkszts: A tszthoz val alapanyagokat jl sszegyrjuk, s ngy lapra osztva tepsi htn stjk. Nyjtskor a deszkt alaposan lisztezzk, a tepsi tetejt sts eltt pedig zsrozzuk s lisztezzk!! A lapok hamar megslnek! A tltelk hozzvalit sszekeverjk, s a lapok kz tltjk. Egy napig llni hagyjuk, majd szeleteljk!

Megjegyzs:
Pikns, nem tl des stemny. Erdlybl szrmazik a recept.
 


 

TRFNK

 

 

 

 
500 G TR, 2 TOJS, 120 G LISZT, 24 NAGY SZEM SZL, S, CUKOR.
  AZ NTETEZ:2,5 D TEJ, 60 G CUKOR, VANILLIS PUDINGPOR, PEZSG.
 
   AZ NTETHEZ KSZTSK EL A PUDINGOT. HTSK KI, TURMIXOLJUK SSZE A
PESZGVEL, MAJD ALAPOSAN HTSK LE.
 
   A TRT TRJK T SZITN (N GPPEL CSINLTAM) ADJUK HOZZ A  Csipet ST MEG A
CUKROT, MAJD KEVERJK SSZE TOJSSAL, LISZTEL, TAKARJUK LE, S TEGYK HTBE 2
RRA. A MEGMOSOTT S LESZRTOTT SZLSZEMEKET BURKOLJUK BE EZZEL A TSZTVAL,
S SSSK KI FORR OLAJBAN. AHIDEG PEZSGNTETTEL TLALJUK.
 
 
   A TRFNKOT MG FORRN FORGASSUK MEG KAKAPOROS VAGY FAHJJAS PORCUKORBAN,
S GY TLALJUK.
 
 
 
 
N MDOSTOTTAM SZL HELYETT SZILVA, PEZSG HELYETT VRSBOR, VANILLIS PUDING
HELYETT PEDIG PUNCS, DE NAGYON FINOM VOLT. MAJD ELMESLED HA MEGCSINLTAD
SZERINTEM FINOM.
 


 szi gymlcsk a stin


A nyr a lds, frisst, gymlcss desszertek, stemnyek. Persze tlen sem kell lemondani rluk: a legtbb dessg befttbl vagy fagyasztott gymlcsbl is elkszthet.

Szltorta

Hozzvalk 16 szelethez: 15 dkg liszt, 7 dkg kukoricaliszt, 20 dkg cukor, 25 dkg vaj, 40 dkg nagy szem szl, 4 tojs, 2 evkanl birsalmazsel (vagy ms gymlcszsel), 2 csapott teskanl stpor, csipetnyi s
- A szlt megmossuk, flbevgjuk, kimagozzuk. A vajat a cukorral s a sval habosra keverjk, majd egyenknt belekeverjk a tojsokat. A ktfle lisztet a stporral tlba szitljuk, majd belevegytjk a tojskrmbe. - A tsztt 30 cm tmrj, kivajazott tortaformba simtjuk. Tetejre szrjuk a szlt. Elmelegtett, 180 fokos stben kb. 40 percig stjk. - A birsalmazselt megmelegtjk s a mg meleg tortra kenjk. Kihlve fogyasztjuk.

Tipp
Ha megmelegtjk a lekvrt, mzet vagy gymlcszselt, folyss vlik s knnyen kenhet. Kihls utn megszilrdul s szp, fnyes bevonatot kpez a tortn.


Pisztcis krteszelet

Hozzvalk 12 szemlyre: 48 dkg liszt, 12 dkg cukor, 1 tojs, 7 dkg vaj, 2,5 dl tej, reszelt citromhj, 1 zacsk szrtott leszt, csipetnyi s. A tetejre 1,2 kg rett krte, 2,5 dl tejfl, 3 tojs, 1 citrom leve, 5 dkg natr pisztcia, 4 evkanl cukor

- Kevertlba tesszk a lisztet, st, reszelt citromhjat, szrtott lesztt, tojst, tejet s a puha vajat. Robotgppel, elszr a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton sszedolgozzuk. - A tsztt letakarva, meleg helyen fl rt kelesztjk. tgyrjuk, 30x40 cm-es tglalapp nyjtjuk s kiblelnk vele egy kikent tepsit. Kirakjuk a meghmozott, cikkekre vgott krtvel, kevs citromlvel meglocsoljuk. A tsztt letakarva, meleg helyen tovbbi 20 percig kelesztjk. - Kzben a tejflben kikeverjk a cukrot, a tojst s a durvra vgott natr pisztcit. A krtre simtjuk, majd elmelegtett stbe toljuk. 200 fokon 30-35 percig stjk.

Tipp
Ha nem kapunk natr pisztcit, drzsljk le a ss, lila bels hjt, majd ztassuk fl rra tejbe.


Almspite grillzzsal

Hozzvalk 12 szemlyre: 38 dkg liszt, 7 dkg cukor, 1 tojs, 10 dkg vaj, 2,5 dl tej, 2 zacsk szrtott leszt, csipetnyi s. A tetejre 75 dkg alma, 5 dl tej, 2,5 dl tejszn, 1 zacsk vanliaz pudingpor, 6 dkg cukor. A grillzshoz: 10 dkg szlasra vgott mandula, 12 dkg cukor

- A grillzshoz val cukrot kis lbosban, lland kevers mellett karamellizljuk. Belekeverjk a mandult, majd enyhn olajozott aluflialapra ntjk. Kihtjk, majd aprra trjk.
- Kevertlba tesszk a lisztet, st, szrtott lesztt, tojst, tejet s a puha vajat. Robotgppel sszedolgozzuk. A tsztt letakarva, meleg helyen fl rt kelesztjk. - tgyrjuk, 30x40 cm-es tglalapp nyjtjuk s kiblelnk vele egy kikent tepsit. Kzben a pudingporbl a lers szerint pudingot fznk, tej mellett tejsznnel is gazdagtjuk. Ha langyosra hlt, a tsztra kenjk. - Kirakjuk a meghmozott, cikkekre vgott almval s megszrjuk a manduls grillzzsal. 15 percig pihentetjk, majd elmelegtett stbe toljuk. 190 fokon 30-35 percig stjk. Kihlve szeleteljk.

Tipp
A grillzst mandula helyett dival is kszthetjk.

                      


 Alms-mazsols gombc mkkal

Hozzvalk kb. 15 darabhoz:
  • A tszthoz:
  • 60 dkg burgonya
  • 20 dkg liszt
  • 2 tojs
  • 1 kvskanl s
  • A tltelkhez:
  • 2 dkg mazsola
  • 2 alma (kb. 15- 20 dkg)
  • 4 dkg cukor
  • 1 csipet rlt fahj
  • A szrshoz:
  • 8 dkg rlt mk
  • 4 dkg cukor
  • Az ntethez:
  • 1/2 csomag hidegen kikeverhet, mogyors krmpor
  • 1/2 l tej

  • Elkszts: A burgonyt megmossuk, hjban puhra fzzk, majd meghmozzuk, sszetrjk, s kihtjk. A mazsolt kevs vzbe ztatjuk. Az almt megtiszttjuk, gorombra lereszeljk, s sszekeverjk a cukorral, fahjjal, s a mazsolval.

    Elkszts: A burgonyhoz hozzadjuk a lisztet, a tojst, a st, s sszegyrjuk. A tsztbl lisztezett kzzel kb. 15 db kis gombcot formzunk, amit jl ellaptunk, s a kzepbe kanllal beletesszk az alms tltelket. Gombcnak formzzuk, s lisztezett tlcra tesszk. B, ss vizet forralunk, s ebben, kmletesen fzzk a gombcokat 10 percet, majd szrkanllal kivesszk, langyos vzbe mrtva lebltjk. A darlt mkot sszekeverjk a cukorral, s beleforgatjuk a gombcokat. A krmport a tejjel – habvervel – jl elkeverjk, s a gombcok mell knljuk.

    Munka: kb. 30 perc
    Fogyaszthat: kb. 45 perc mlva
    1 darab: 161 kcal

     

     

    Szilvs kelt pite
    Hozzvalk kb. 20 szelethez:
  • 2 dkg leszt
  • 15 dkg cukor
  • 2 dl langyos tej
  • 10 dkg vaj
  • 40 dkg liszt
  • 1 tojs
  • 1 kg szilva
  • 1 kvskanl rlt fahj

  • Elkszts: Az lesztt aprra morzsoljuk, hozzadunk 1 evkanl cukrot, felntjk a langyos tejjel s kb. 15 percig llni hagyjuk. A vajat megolvasztjuk.

    Elkszts: A lisztet nagy tlba szitljuk, kzepbe lyukat nyomunk az klnkkel. Beletjk a tojst, hozzadjuk az leszts masszt, a langyos vaj 3/4 rszt, a cukor 3/4 rszt, csipet st s sima tsztv dagasztjuk. Cipt formlunk belle, megszrjuk liszttel, s langyos helyen kb. 30 percig kelesztjk. Kzben a szilvt megmossuk, leszrtjuk, kimagozzuk, s flbevgjuk. A maradk cukrot sszekeverjk a fahjjal. A stt 220 fokra (gzst 4. fokozat) elmelegtjk. A tepsit a maradk vajjal kikenjk. A tsztt lisztezett deszkra bortjuk, jl tgyrjuk, kinyjtjuk, s a tepsibe tesszk. Kirakjuk a tetejt a szilvval, betesszk a st als rcsra, s kb. 30 percig stjk. Amikor megslt, azonnal megszrjuk a cukros fahjjal. A tepsiben hagyjuk kihlni, csak utna szeleteljk.

    Munka: kb. 45 perc
    Fogyaszthat: kb. 2 ra 30 perc mlva
    1 szelet: 198 kcal
                                                   

     

        Csokolds szalmi

    HOZZVAL:-25dkgrma,-25dkg durvn darltkeksz,-15dkgdarlt di,-10dkgmazsola,-5dkgzsels cukor,-20dkgporcukor,-10dkgkakapor,-10dkgkkuszreszelk.

    ELKSZTS:a zsels cukrot apr kockkra vgjuk.A rmt habosra keverjk a porcukorral,hozzadjuk a kekszet,dit,mazsolt,zselscukrot,kakaport.Jl sszekeverjk s szalmialakot formzunk belle.Kkuszreszelkben meghempergetjk,becsavarjuk alufliba s legalbb 5 rra a htbe tesszk.A hideg stemnyt 1 cm vastagsgra szeleteljk.



    Gymlcss joghurtcsoda


    Hozzvalk:
    * 3 doboz natr joghurt
    * 1 kis csomag zselatin
    * 10 dkg cukor
    * 1 csomag vanlis cukor
    * 3 db szibarack (de lehet bann, eper, mlna, srgabarack)

    Elkszts: Egy pohr joghurtot felfzm a zselatinnal (gyeljnk arra, hogy ne csomsodjon be). Amg f (kb. 3 perc), egy kln tlban sszekeverem a cukrot, vanlis cukrot s a maradk 2 doboz joghurtot. Ezt sszekeverem, s jhet bele a felkockzott gymlcs. Ha ez megvan, az egszet kuglfformba ntm, s a htbe teszem 2-3 rra, mg megszilrdul.

    Megjegyzs: Knny elkszteni, finom, s nem hzlal!

     

     


     

     

           Dal 
    az letrl
          

    Nha nehz,
    nha knnyebb,
    nha mosoly,
    nha knnyek,
    nha megbocsts,
    nha tlet,
    nha csggeds,
    nha remnyek.
    Az let az,
    mely nyomomba' jr
    ha megllok,
    is megll

    s vr,
    hogy induljak mr,
    mert nincs id
    ott van mgttem
    a kvetkez,
    kit lkdsni,
    rgni kell

    s bztatni,
    ha menni nem akar:
    "Igyekezz!
    Vgezd leted hamar!"

    Nha ilyen,
    nha olyan,
    a f, hogy
    ne vedd komolyan
    ne hallgass r,
    mondjon, 'mit akar,
    hisz nemsok'
    minden j lesz
    a kzmbs
    -kedves fld
    betakar.

     ri Istvn

     

     

     

    Csodk tletek
     
    Kedves portlok
     
    Csodaszpek
     
    Msok csods portljai
     
    Ltogatsaim
     

    Msik portljaim




     

     http://nessa.kepeslap.com

     

    /

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

                    

    width=

     

    Ingyen weblap sablonok banner kp

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     
    bejelentkezs
    Felhasznlnv:

    Jelsz:
    SgSg
    Regisztrci
    Elfelejtettem a jelszt
     

    Online fordt

     

    Szveg:

     

    Irny:

     

    A PlayStation 3-ra jelentõsen felborultak az erõviszonyok a konzolpiacon. Ha érdekel a PS3 története, akkor kattints ide    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran! Mese, mese, meskete - ha nem hiszed, nézz bele!    *****    Az Anya, ha mûvész - Beszélgetés Hernádi Judittal és lányával, Tarján Zsófival - 2025.05.08-án 18:00 -Corinthia Budapest    *****    ✨ Egy receptes gyûjtemény, ahol a lélek is helyet kapott – ismerd meg a „Megóvlak” címû írást!    *****    Hímes tojás, nyuszipár, téged vár a Mesetár! Kukkants be hozzánk!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168    *****    Nagyon ütõs volt a Nintendo Switch 2 Direct! Elemzést a látottakról pedig itt olvashatsz!    *****    Elkészítem születési horoszkópod és ajándék 3 éves elõrejelzésed. Utána szóban minden kérdésedet megbeszéljük! Kattints    *****    Könyves oldal - egy jó könyv, elrepít bárhová - Könyves oldal    *****    20 éve jelent meg a Nintendo DS! Emlékezzünk meg ról, hisz olyan sok szép perccel ajándékozott meg minket a játékaival!    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Könyves oldal - Ágica Könyvtára - ahol megnézheted milyen könyveim vannak, miket olvasok, mik a terveim...    *****    Megtörtént Bûnügyekkel foglalkozó oldal - magyar és külföldi esetek.    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    Mindig tudnod kell, melyik kikötõ felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    Akad mindannyijukban valami közös, valami ide vezette õket, a delaware-i aprócska kikötõvárosba... - FRPG    *****    boroszkány, vérfarkas, alakváltó, démon és angyal... szavak, amik mind jelentenek valamit - csatlakozz közénk - FRPG