barbadosz

Főoldal

 

                       

 


 Képeslap küldése


Köszönöm,hogy benéztél!

Van úgy, hogy találkozunk valakivel,
talán sohase láttuk addig,
de alighogy rápillantunk,
érdekel, még mielőtt egy
szót is váltottunk volna."

Remélem ti is így lesztek
és még sokszor benéztek. 

 Segítsetek

//szorme.gportal.hu/

,Katt a párnára.

Bővülni fog ,nézz be többszőr.

 

 

 

 

 

 

Menű
 
Új csodák
 

 

     

   Főoldal

  Gyerekeknek

http://barbie.everythinggirl.com/

http://www.egyszervolt.hu/ret/

http://www.minimax.hu/index.php

http://www.startlapjatekok.hu

http://teveclub.hu/ 

http://www.levendulaneni.

 

DÍJAIM

KÖSZÖNÖM Anna

 

A
LEGJOBB WEBOLDALAKNAK
JÁRÓ DÍJAT!

 


2

Napjaink hatalmas weboldal-kavalkádjában
 érdemes
odafigyelni a legjobbakra.
A világ legnagyobb közösségi oldalainak,
a világháló legjobbjainak járó elismerés 
díjazottjait internetes tömegkultúrája, legnagyobb 
elismerést kapjanak,felfigyelve így egymásra.

A szabályok értelmében:
kiteszem a logót az oldalamon jól látható helyre, 
belinkelem
azt a személyt, akitől kaptam, 
megnevezek 5 (blogot v.) weboldalt , belinkelem azokat, 
üzenetet hagyok a kiválasztott  személyeknek..

Az én általam javasolt oldalak

//honeyjen-oldala.gportal.hu/

//pro.domo.gportal.hu/

//mamka.gportal.hu/

Lady Luna

Mamka



1

 

A Kreatív Blogger díjjal 
Anna ajándékozott meg.
Nagyon szépen köszönöm neki!
A szabályok értelmében:
kiteszem a  lógót
oldalamon, jól látható helyre,
belinkelem azt a személyt,
akitöl kaptam,
megnevezek 5   weboldalt,
belinkelem öket,és üzenetet hagyok 
a kiválasztott személyeknek
 .

 

Kiválasztottaim:

 

Lady Lunától kaptam

 

megtisztelt a barátságával.

 

Barátság díj.2008
Ajándékozd meg azt a személyt,
aki úgy érzed a Barátod,

és megérdemli ezt a díjat.
Linkeld be azt a

személyt akitől kaptad,
És azt akit a Barátságoddal

megtisztelsz!
Én úgy érzem,
az én Leg-Kedvesebb Barátaim!

 

Jenikém,a Druszám,Mamka,

Lady Luna
 

 

Annától

Köszönöm.

 

                      

 

 

 

 

X X

 

 


 

"Mindennap

 megszünik valami,
amiért az ember

 szomorkodik,
 s mindíg

születik valami,
amiért érdemes

 élni
és küzdeni".
(Herakleitos)

             

 

 

Olyan jó néha angyalt lesni
S angyalt lesve

 a csillagok közt
Isten szekerét megkeresni.
Ünneplőben elébe menni,

 mesék tavában megfürödni
S mesék tavában mélyen,

 mélyen ezt

 a világot elfeledni.

 

 

Add a Startlaphoz

 

Ez a híres pozsonyi kifli receptje Wendler pék úrtól származik. Egy adagból 32 kiflit lehet megsütni.

2 deci tejbe 4 dg élesztőt morzsolunk. A kovászt beleöntsük 1/3 kg félsíma lisztbe. Hozzáteszünk 1/8 puha vajat, 2 tojást nagy csipet sót, 2 kanál rumot és 5 dkg cukrot.
Feldolgozzuk a tésztát és 2 órát melegben kelni hagyjuk.

Közben elkészítsük a tölteléket:

1. tálba elkészítünk:

- 10 dkg finomra darált prézlit
- 20 dkg vaníliával ízesített porcukrot
- 1 citromból reszelt héjat
- 1 kávéskanál darált fahéjat
jól össze keverjük.

2. Más tálba 10 deka darált diót teszünk és ráöntünk 1 dcl forró tejet. Hozzákeverjük az első tál tartalmának a felét. Hozzákeverünk 5 dkg mazsolát amelyet éjjel rumban áztattunk.
Mindezt jól összekeverjük és gyenge lángon 3 percig dinszteljük, majd hagyjuk kihűlni.

3. Más tálba 10 dkg darált mákot és ráöntünk 1 dcl forró vizet. Hozzákeverjük az első tál tartalmának másik felét. Hozzákeverünk 1 kávéskanál vajat és 5 dkg mazsolát amelyet éjjel rumban áztattunk.
Mindezt jól összekeverjük és gyenge lángon 3 percig dinszteljük, majd hagyjuk kihűlni.

A kikelt tésztát 2 félre osztjuk és mindegyiket 16 egyforma darabkára vágjuk. Mindegyiket a meglisztezett deszkán elipsz alakra gyúrjuk. 16-ba diós, 16-ba mákos tölteléket csavarunk.

A mákosakat félhold alakra csavarjuk és behajtjuk végeit (befelé. A diósakat "M" betű alakjára formáljuk, végeivel kifelé.

A kifliket ezután bekenjük felvert tojássaj. Majd hagyjuk kicsit kiszáradni és ismét bekenjük. Ismét hagyjuk kicsit kiszáradni és mégegyszer bekenjük a tojással.

Viaszal bekent pléhen, közepesen felmelegített sütőben megsüssük.

Megjegyzések:
- A mák dinszteléséhez azért használunk vizet és egy kis vajat, nem tejet mint a diónál, merd a tejtől a mák színe kifakúl;

- Ha valakinek úgytűnik, hogy a 32 kifli nagyon babrás, egyszerűsítheti a munkát azzal, hogy az alap tésztát csak 4 részre vágja és a fent leírt módon 4 nagy baiglit formál... 2 diósat és 2 mákosat;

- Egy pléhre 16 kifli vagy 2 baigli fér rá;

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Diós kosárkák

50 dkg liszt, 25 dkg margarin, 10 dkg porcukor, 3 tojássárgája, 3 kanál tejföl, 1 cs vaniliás cukor, 1 cs sütőpor. Ebből linzertésztát készítünk.

 

Töltelék: 6 tojásfehérjét felverünk, 30 dkg cukrot,  ¼ citrom levét, 40 dkg darált diót adunk hozzá.

A kosárba rajuk az aljára a meggyet.

 

Ennek az a neve, hogy diós kosárkák. Kicsi kosárkákba kell tenni, 175 fokon kb. 15 percig sütni. A tésztával kibéleljük a kosarat, az aljába meggyet, és rá a tojás

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hókifli:

3 bögre nliszt
1 bögre zsir
3 dkg élesztó pici tejben felfuttatni
csipet só
kb 3 dl tejföl,

tölteléknek: 25 dkg darált dió, 20 dkg cukor, 1 citrom reszelt héjja
                    ezt pici tejel vagy akár vizzel felfőzni, kihűteni

Lisztet, zsirt összemorzsolni, csipet sóval és a tejföllel jól kidolgozott tésztát gyurunk. vékonyra nyujtani, kockára várni és bele a duó , kis kifliket formálni. Nem szabad lekenni tojással mert fehéren kell maradni. Előmelegitett sütőben 15-20 perc alatt világos ra sütjük és forrón vaniliás porcukorba forgatjuk

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hütött omlós tésztával készült piskótás almáspite:

Hozzávalók:35 dkg.liszt,20 dkg.vaj,3 tojás sárgája,1 kiskanál szódabikarbóna,kicsi só,kicsi cukor ,kevés tejföl,1 kevés rum. legalább 2 csomag babapiskóta. Ezeket jól összedolgozzuk és legalább 1 órára betesszük a fridzsiderbe.   Közben meghámozunk 2 kg almát ,lereszeljük,meg dinszteljük kevés cukorral/az alma savanykás legyen,ne édes/,beleteszünk egy marék mazsolát,fahéjat és kihütjük,ha kihült belekeverjük a 3 tojás fehérjét.ezzel kész a töltelék !

A tésztát kivesszük a fridzsiderből ,félbe vágjuk és az egyiikert kisodorjuk,gáztepsi nagyságura és megsütjük.

Erre tesszük az almahab felét,rá szorosan egymásmellé kirakva a babapiskótát,majd a babapiskótára az almahab másik felét és tetejére rátesszük a kisodort másik fél tésztál,megkenjük tojással,megszurkáljuk villával és megsütjük.

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Diófánk baracklekvárral.3 tojás fehérje,14 dkg porcukor,mokkáskanál őrölt fahéj,15 dkg.őrölt dió,5 dkg.zsemlemorzsa.A tojásfehérjét a cukorral jól kikeverjük/nem kell habbá verni/ a citrom héjjával és pár csepp citromlével izesitjük,fahéjjal füszerezzük,aztán a dióval és a szitált morzsával összedolgozzuk.

Egy nagyobb lábasba 2-3 ujnyi olajat megforrósitunk.olajba mártott evőkanállal fánkokat szaggatunk bele.Közepes lángon,oldalanként 2-2 perc alatt pirosra sütjük,szalvétára szedjük.Vaniliás porcukorral megszórjuk,rummal izesitett/nem fontos/ baracklekvárral tálaljuk.Jó étvágyat

      

 


 Kicsi dió formákba Való de más formába is teheted.
25dkg Darált dió
 30dkg Liszt
25dkg Ráma margarin
 2evőkanál tej
 2 evőkanál kakaopor
 18dkg porcukor.
összedolgozzuk és a diócska formába belenyomkodjuk,de úgy hogy NE legyen színűltig(mikor kisűl legyen üreg a közepén)Ez lesz a dió héja.
Nehezen áll össze de nem kell hozzá több tej mert a dióban lévő olaj illetve a margarintól  lágy lesz.
Töltelék.
3tojás Sárgáját 4dl tejjel 10 dkg cukorral 2vaniliás pudingporral-felfőzzük-majd kihülésig keverjük hogy NE legyen csomós.(kicsit AZ lesz de nem számít)
20dkg vajat habosra keverünk 10dkg porcukorral,és ezt a vajas cukrot alaposa elkeverjük a pudingos masszával. A fél diócskákat ezzel a krmmel ragasztjuk össze. Másnapra lessz jó akkora puhúl meg.


 

 

 

Mézeslapos Hozzávalók:
A tésztához:
35 dkg liszt
2 egész tojás
12 dkg méz
7 dkg cukor
7 dkg darált dió
1 kávéskanál szódabikabóna
A töltelékhez:
6 dl tejföl
7 kanál cukor
14 dkg darált dió

Elkészítés: A tésztához való alapanyagokat jól összegyúrjuk, és négy lapra osztva tepsi hátán sütjük. Nyújtáskor a deszkát alaposan lisztezzük, a tepsi tetejét sütés előtt pedig zsírozzuk és lisztezzük!! A lapok hamar megsülnek! A töltelék hozzávalóit összekeverjük, és a lapok közé töltjük. Egy napig állni hagyjuk, majd szeleteljük!

Megjegyzés:
Pikáns, nem túl édes sütemény. Erdélyből származik a recept.
 


 

TÚRÓFÁNK

 

 

 

 
500 G TÚRÓ, 2 TOJÁS, 120 G LISZT, 24 NAGY SZEM SZŐLŐ, SÓ, CUKOR.
  AZ ÖNTETEZ:2,5 D TEJ, 60 G CUKOR, VANILLIÁS PUDINGPOR, PEZSGŐ.
 
   AZ ÖNTETHEZ KÉSZÍTSÜK EL A PUDINGOT. HÜTSÜK KI, TURMIXOLJUK ÖSSZE A
PESZGŐVEL, MAJD ALAPOSAN HŰTSÜK LE.
 
   A TÚRÓT TÖRJÜK ÁT SZITÁN (ÉN GÉPPEL CSINÁLTAM) ADJUK HOZZÁ A  Csipet SÓT MEG A
CUKROT, MAJD KEVERJÜK ÖSSZE TOJÁSSAL, LISZTEL, TAKARJUK LE, ÉS TEGYÜK HŰTŐBE 2
ÓRÁRA. A MEGMOSOTT ÉS LESZÁRÍTOTT SZŐLŐSZEMEKET BURKOLJUK BE EZZEL A TÉSZTÁVAL,
ÉS SÜSSÜK KI FORRÓ OLAJBAN. AHIDEG PEZSGŐÖNTETTEL TÁLALJUK.
 
 
   A TÚRÓFÁNKOT MÉG FORRÓN FORGASSUK MEG KAKAÓPOROS VAGY FAHÉJJAS PORCUKORBAN,
ÉS ÍGY TÁLALJUK.
 
 
 
 
ÉN MÓDOSÍTOTTAM SZŐLŐ HELYETT SZILVA, PEZSGŐ HELYETT VÖRÖSBOR, VANILLIÁS PUDING
HELYETT PEDIG PUNCS, DE NAGYON FINOM VOLT. MAJD ELMESÉLED HA MEGCSINÁLTAD
SZERINTEM FINOM.
 


 Őszi gyümölcsök a sütin


A nyár a lédús, frissítő, gyümölcsös desszerteké, süteményeké. Persze télen sem kell lemondani róluk: a legtöbb édesség befőttből vagy fagyasztott gyümölcsből is elkészíthető.

Szőlőtorta

Hozzávalók 16 szelethez: 15 dkg liszt, 7 dkg kukoricaliszt, 20 dkg cukor, 25 dkg vaj, 40 dkg nagy szemű szőlő, 4 tojás, 2 evőkanál birsalmazselé (vagy más gyümölcszselé), 2 csapott teáskanál sütőpor, csipetnyi só
- A szőlőt megmossuk, félbevágjuk, kimagozzuk. A vajat a cukorral és a sóval habosra keverjük, majd egyenként belekeverjük a tojásokat. A kétféle lisztet a sütőporral tálba szitáljuk, majd belevegyítjük a tojáskrémbe. - A tésztát 30 cm átmérőjű, kivajazott tortaformába simítjuk. Tetejére szórjuk a szőlőt. Előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 40 percig sütjük. - A birsalmazselét megmelegítjük és a még meleg tortára kenjük. Kihűlve fogyasztjuk.

Tipp
Ha megmelegítjük a lekvárt, mézet vagy gyümölcszselét, folyóssá válik és könnyen kenhető. Kihűlés után megszilárdul és szép, fényes bevonatot képez a tortán.


Pisztáciás körteszelet

Hozzávalók 12 személyre: 48 dkg liszt, 12 dkg cukor, 1 tojás, 7 dkg vaj, 2,5 dl tej, reszelt citromhéj, 1 zacskó szárított élesztő, csipetnyi só. A tetejére 1,2 kg érett körte, 2,5 dl tejföl, 3 tojás, 1 citrom leve, 5 dkg natúr pisztácia, 4 evőkanál cukor

- Keverőtálba tesszük a lisztet, sót, reszelt citromhéjat, szárított élesztőt, tojást, tejet és a puha vajat. Robotgéppel, először a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton összedolgozzuk. - A tésztát letakarva, meleg helyen fél órát kelesztjük. Átgyúrjuk, 30x40 cm-es téglalappá nyújtjuk és kibélelünk vele egy kikent tepsit. Kirakjuk a meghámozott, cikkekre vágott körtével, kevés citromlével meglocsoljuk. A tésztát letakarva, meleg helyen további 20 percig kelesztjük. - Közben a tejfölben kikeverjük a cukrot, a tojást és a durvára vágott natúr pisztáciát. A körtére simítjuk, majd előmelegített sütőbe toljuk. 200 fokon 30-35 percig sütjük.

Tipp
Ha nem kapunk natúr pisztáciát, dörzsöljük le a sós, lila belső héját, majd áztassuk fél órára tejbe.


Almáspite grillázzsal

Hozzávalók 12 személyre: 38 dkg liszt, 7 dkg cukor, 1 tojás, 10 dkg vaj, 2,5 dl tej, 2 zacskó szárított élesztő, csipetnyi só. A tetejére 75 dkg alma, 5 dl tej, 2,5 dl tejszín, 1 zacskó vaníliaízű pudingpor, 6 dkg cukor. A grillázshoz: 10 dkg szálasra vágott mandula, 12 dkg cukor

- A grillázshoz való cukrot kis lábosban, állandó keverés mellett karamellizáljuk. Belekeverjük a mandulát, majd enyhén olajozott alufólialapra öntjük. Kihűtjük, majd apróra törjük.
- Keverőtálba tesszük a lisztet, sót, szárított élesztőt, tojást, tejet és a puha vajat. Robotgéppel összedolgozzuk. A tésztát letakarva, meleg helyen fél órát kelesztjük. - Átgyúrjuk, 30x40 cm-es téglalappá nyújtjuk és kibélelünk vele egy kikent tepsit. Közben a pudingporból a leírás szerint pudingot főzünk, tej mellett tejszínnel is gazdagítjuk. Ha langyosra hűlt, a tésztára kenjük. - Kirakjuk a meghámozott, cikkekre vágott almával és megszórjuk a mandulás grillázzsal. 15 percig pihentetjük, majd előmelegített sütőbe toljuk. 190 fokon 30-35 percig sütjük. Kihűlve szeleteljük.

Tipp
A grillázst mandula helyett dióval is készíthetjük.

                      


 Almás-mazsolás gombóc mákkal

Hozzávalók kb. 15 darabhoz:
  • A tésztához:
  • 60 dkg burgonya
  • 20 dkg liszt
  • 2 tojás
  • 1 kávéskanál só
  • A töltelékhez:
  • 2 dkg mazsola
  • 2 alma (kb. 15- 20 dkg)
  • 4 dkg cukor
  • 1 csipet őrölt fahéj
  • A szóráshoz:
  • 8 dkg őrölt mák
  • 4 dkg cukor
  • Az öntethez:
  • 1/2 csomag hidegen kikeverhető, mogyorós krémpor
  • 1/2 l tej

  • Előkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában puhára főzzük, majd meghámozzuk, összetörjük, és kihűtjük. A mazsolát kevés vízbe áztatjuk. Az almát megtisztítjuk, gorombára lereszeljük, és összekeverjük a cukorral, fahéjjal, és a mazsolával.

    Elkészítés: A burgonyához hozzáadjuk a lisztet, a tojást, a sót, és összegyúrjuk. A tésztából lisztezett kézzel kb. 15 db kis gombócot formázunk, amit jól ellapítunk, és a közepébe kanállal beletesszük az almás tölteléket. Gombócnak formázzuk, és lisztezett tálcára tesszük. Bő, sós vizet forralunk, és ebben, kíméletesen főzzük a gombócokat 10 percet, majd szűrőkanállal kivesszük, langyos vízbe mártva leöblítjük. A darált mákot összekeverjük a cukorral, és beleforgatjuk a gombócokat. A krémport a tejjel – habverővel – jól elkeverjük, és a gombócok mellé kínáljuk.

    Munka: kb. 30 perc
    Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
    1 darab: 161 kcal

     

     

    Szilvás kelt pite
    Hozzávalók kb. 20 szelethez:
  • 2 dkg élesztő
  • 15 dkg cukor
  • 2 dl langyos tej
  • 10 dkg vaj
  • 40 dkg liszt
  • 1 tojás
  • 1 kg szilva
  • 1 kávéskanál őrölt fahéj

  • Előkészítés: Az élesztőt apróra morzsoljuk, hozzáadunk 1 evőkanál cukrot, felöntjük a langyos tejjel és kb. 15 percig állni hagyjuk. A vajat megolvasztjuk.

    Elkészítés: A lisztet nagy tálba szitáljuk, közepébe lyukat nyomunk az öklünkkel. Beleütjük a tojást, hozzáadjuk az élesztős masszát, a langyos vaj 3/4 részét, a cukor 3/4 részét, csipet sót és sima tésztává dagasztjuk. Cipót formálunk belőle, megszórjuk liszttel, és langyos helyen kb. 30 percig kelesztjük. Közben a szilvát megmossuk, leszárítjuk, kimagozzuk, és félbevágjuk. A maradék cukrot összekeverjük a fahéjjal. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. A tepsit a maradék vajjal kikenjük. A tésztát lisztezett deszkára borítjuk, jól átgyúrjuk, kinyújtjuk, és a tepsibe tesszük. Kirakjuk a tetejét a szilvával, betesszük a sütő alsó rácsára, és kb. 30 percig sütjük. Amikor megsült, azonnal megszórjuk a cukros fahéjjal. A tepsiben hagyjuk kihűlni, csak utána szeleteljük.

    Munka: kb. 45 perc
    Fogyasztható: kb. 2 óra 30 perc múlva
    1 szelet: 198 kcal
                                                   

     

        Csokoládés szalámi

    HOZZÁVALÓ:-25dkgráma,-25dkg durván daráltkeksz,-15dkgdarált dió,-10dkgmazsola,-5dkgzselés cukor,-20dkgporcukor,-10dkgkakaópor,-10dkgkókuszreszelék.

    ELKÉSZÍTÉS:a zselés cukrot apró kockákra vágjuk.A rámát habosra keverjük a porcukorral,hozzáadjuk a kekszet,diót,mazsolát,zseléscukrot,kakaóport.Jól összekeverjük és szalámialakot formázunk belőle.Kókuszreszelékben meghempergetjük,becsavarjuk alufóliába és legalább 5 órára a hűtőbe tesszük.A hideg süteményt 1 cm vastagságúra szeleteljük.



    Gyümölcsös joghurtcsoda


    Hozzávalók:
    * 3 doboz natúr joghurt
    * 1 kis csomag zselatin
    * 10 dkg cukor
    * 1 csomag vaníliás cukor
    * 3 db őszibarack (de lehet banán, eper, málna, sárgabarack)

    Elkészítés: Egy pohár joghurtot felfőzöm a zselatinnal (ügyeljünk arra, hogy ne csomósodjon be). Amíg fő (kb. 3 perc), egy külön tálban összekeverem a cukrot, vaníliás cukrot és a maradék 2 doboz joghurtot. Ezt összekeverem, és jöhet bele a felkockázott gyümölcs. Ha ez megvan, az egészet kuglófformába öntöm, és a hűtőbe teszem 2-3 órára, míg megszilárdul.

    Megjegyzés: Könnyű elkészíteni, finom, és nem hízlal!

     

     


     

     

           Dal 
    az életről
          

    Néha nehéz,
    néha könnyebb,
    néha mosoly,
    néha könnyek,
    néha megbocsátás,
    néha ítélet,
    néha csüggedés,
    néha remények.
    Az Élet az,
    mely nyomomba' jár
    ha megállok,
    ő is megáll

    s vár,
    hogy induljak már,
    mert nincs idő
    ott van mögöttem
    a következő,
    kit lökdösni,
    rúgni kell

    és bíztatni,
    ha menni nem akar:
    "Igyekezz!
    Végezd életed hamar!"

    Néha ilyen,
    néha olyan,
    a fő, hogy
    ne vedd komolyan
    ne hallgass rá,
    mondjon, 'mit akar,
    hisz nemsoká'
    minden jó lesz
    a közömbös
    -kedves föld
    betakar.

     Őri István

     

     

     

    Csodák töletek
     
    Kedves portálok
     
    Csodaszépek
     
    Mások csodás portáljai
     
    Látogatásaim
     

    Másik portáljaim




     

     http://nessa.kepeslap.com

     

    /

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

                    

    width=

     

    Ingyen weblap sablonok banner kép

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     
    bejelentkezés
    Felhasználónév:

    Jelszó:
    SúgóSúgó
    Regisztráció
    Elfelejtettem a jelszót
     

    Online fordító

     

    Szöveg:

     

    Irány:

     

    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.